Erhvervsaftale

Erhvervs-
aftale

Din bil vil som ny igen

Vi kan være jeres faste
klargøringspartner

Vi kan være jeres faste klargøringspartner

Vi kan lave alt fra en almindelig og miljøvenlig bilvask til motorvask, klargøring og polering. Vi ønsker at være jeres klargøringspartner og kan stå for alle opgaver, som er relateret til bilen, herunder også opfyldning af væske, olie samt skift og opbevaring af dæk.

Medarbejderløsning

Giv dine medarbejdere en ekstra fordel og lad dem få vasket deres bil, mens de er på arbejde. Afhængig af efterspørgslen kan vi komme ud til jeres firma en fast dag om ugen eller måneden.

Firmabiler

Vi sikrer, at jeres firmabiler, lad det være sælgernes biler eller direktørens bil, fremstår pæne og præsentable. Vi kommer ud til jer på jeres adresse enten i eller uden for arbejdstiden.

Hvorfor Steamgreen som klargøringspartner​

Styrk jeres branding

Bilvask med damp er den mest miljøvenlige og grundige metode til vask og klargøring af bilen. Ved en dampvask bruger man kun tre litervand sammenlignet med vaskehaller, der i gennemsnit benytter 150 liter vand til en bilvask. Det er godt for miljøet, og det er uden tvivl et godt træk for jeres branding og forretningspolitik.

Alt under et “tag”

Vi kan klare alle klargørings- og serviceopgaver, herunder:

  • Grundig indvendig og udvendig rengøring med damp
  • Effektiv og grundig sæderens
  • Fjernelse af lugt fra opkast, urin m.m.
  • Motorvask og påfyldning af væske(r)
  • Polering af vaskehalsridser
  • Dækskift og opbevaring
Bilpolering

Spar tid og penge

I slipper for at ansætte en in-house klargøringsmand eller ungarbejder til at rengøre bilen i vaskehallen. Lad os varetage den opgave og spare jer for både tid og penge. Vi er fleksible og kan rykke ud til jer med en dags varsel.

Rene biler – Altid

Et samarbejde med os betyder, at vi kan blive jeres faste klargøringspartner. På den måde står vi altid til rådighed for jer, lige så ofte som I ønsker det. Slip for beskidte bilder. Lad os stå for denne opgave og sikre, at alle jeres biler altid er nydelige og skinnende rene.

Uddrag af kundeudtalelser

Mere end 150 virksomheder bruger Steamgreen

Mere end 150 virksomheder
bruger Steamgreen

Her er et lille udpluk af vores kunder

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud

Sommer tilbud - 20% rabat på Guldpakken. Kode: MAJ20