Det kan være en stor og temmelig irriterende opgave, når bilen skal støvsuges og have en gennemgribende rengøring. Mange udskyder måske rengøringen længere, end godt er, i stedet for at gøre det rimelig regelmæssigt. Faktum er dog, at en grundig rengøring giver et meget stort velbehag til dig som bilejer, når først det hårde arbejde er overstået. Det er den ene gode grund til at gøre sig umage med rengøringen af din bil. Den anden er, at din bil opnår en længere levetid, hvis vedligeholdelsen sker med forholdsvis jævne mellemrum. Jo mere omhyggelig du er med rengøringen, desto bedre et resultat opnår du, og jo længere tid kan din bil bevare et nyt og frisk udseende.

Bilen kan dog vise sig at være mere beskidt, end du lige havde forventet. Grus og snavs kan have arbejdet sig ind i knapper og kontakter, og det kræver måske en mere grundig metode end som så at komme det hele til livs. Her er dampvask en effektiv rengøringsmetode, som giver særdeles gode resultater, og som også giver en mere langtidsholdbar behandling af bilen end så mange andre rengøringsformer.

Steamgreen er en virksomhed, der har dygtiggjort sig i lige netop udvendig og indvendig dampvask af bilen. Dampvask fjerner skidt og snavs fra alle tænkelige udhulinger og overflader og gør bilen stort set bakteriefri i processen. Du kan altså nyde en bil, der er næsten som ny, når den har været i hænderne på Steamgreen’ dygtige behandlere.

Tøv ikke med at afprøve Steamgreen’ forskellige services!

Dampvask er en nyskabende rengøringsmetode

Dampvask er en ny og effektiv metode, når det kommer til at gøre bilen og dens interiør rent. Der er ingen tvivl om, at dampvask er kommet for at blive, da det ikke alene er en yderst grundig rengøringsmetode. Det er også en rengøring, hvor miljøhensynet er yderst mærkbart, idet der spares mange liter vand og rengøringsmidler i processen.

Dampvask vil uden tvivl komme til at præge bilvaskindustrien i mange år frem. Damprens bruges allerede nu flittigt til at rengøre interiør, desinficere aircondition og varmeåbninger, affedte motorer og sidst men ikke mindst til at vaske bilen både indvendig og udvendig.

Dampvask kræver helt naturligt nogle andre remedier end den gængse bilrengøring. Derfor kan det være en god idé at benytte sig at få et professionelt firma i denne henseende.

Selv om dampvask helt sikkert udføres bedst af et professionelt firma, så er det på ingen måde en umulighed at klare dampvasken med egne hænder. Udstyret kan du jo nøjes med at anskaffe dig til lejligheden. Hvis du vel og mærke har mod på selv at tage arbejdshandskerne på, så kræver det i al sin enkelthed blot, at du har en damprenser til rådighed, når arbejdet skal pågå.

Fordelene ved indvendig dampvask

En helt almindelig støvsugning samt aftørring med klud og sæbevand er i sig selv godt nok, når det kommer til at vedligeholde din bil, men dampvasken har nogle fordele, som rækker ud over dette.

 • Her har vi listet en lille håndfuld af de åbenbare fordele, som dampvasken indeholder, når det kommer til den indvendige rengøring af bilen:
 • Eliminerer lugt fra kæledyr, rygning, skimmelsvamp og andre ubehageligheder
 • Rengør og genopfrisker tekstiler hurtigt, dybdegående og nemt
 • Trænger ind i svært tilgængelige områder som dashboards, ventilationsåbninger, askebægre, kopholdere, armlæn og så videre
 • Efterlader overfladerne næsten tørre, når rengøringen er afsluttet, så du undgår eventuelle fugtskader, hvis bilen for eksempel har plads i en garage

Fordelene ved udvendig dampvask

Det er ikke alene på den indvendige rengøring af bilen, dampvasken har en positiv effekt. Også hvad angår den udvendige rengøring, har dampvasken sine klare plusser.

 • Herunder har vi listet nogle af de vigtigste:
 • Fjerner alt snavs fra bilens ydre uden besvær
 • Der er ingen giftige rester tilbage på overfladerne
 • Renser vinduer uden at efterlade striber
 • Fjerner voks, tjære og andre grimme efterladenskaber fra krom, lister og kofangere
 • Vinylplader, hjul og dækfælge rengøres let, hurtigt og grundigt

Dampvask giver også mulighed for at rense snavs væk, som ellers er trængt ind i lakken, fordi dampen kan finde vej derind, hvor en svamp eller klud ikke formår at få fat.

Dampvask er og bliver en effektiv rengøringsmetode, når din bil eller et andet køretøj skal under kærlig behandling. Forklaringen er, at dampens høje temperatur er i stand til at dræbe skadelige bakterier og mikroorganismer, som ikke nødvendigvis er synlige for det blotte øje. Da damp er luftbåret, dræber det også alle bakterier og vira, som findes i luften. Dette efterlader dig med et køretøj, der er helt rent og med en ny, frisk duft, hvilket jo i sig selv er dejligt. Når alt kommer til alt, er dette selvfølgelig også fremmende for din og din families generelle sundhed.

Steamgreen giver den bedste dampvask på markedet

Hos Steamgreen bryster man sig ved dampvaskens åbenlyse hensyn til miljøet. Sammenligner man denne metode med en traditionel bilvask, er der mange gode ting at fremhæve. Med den anderledes arbejdsgang bruger man nemlig både væsentlig mindre vand og lige så vigtigt betragtelig færre rengøringsmidler, som jo i sin natur er generende for spildevandet.

Vigtigst af alt giver dampvasken ikke skader eller ridser på hverken bilen eller interiøret. Tværtimod efterlader dampvasken bilen næsten så fin som ny.

Har du ikke tid?

Prøv Steamgreen’ professionelle damprens og få en stort set bakteriefri bil, når behandlerne først er færdige med opgaven. Du er altid velkommen til at læse mere om fordelene ved damprens, og ligeledes hvilke løsninger Steamgreen tilbyder til sine kunder

Du kan også kontakte Steamgreen på tlf. 70 60 56 36 eller mail info@steamgreen-vi.steamgreen.dk og høre om mulighederne i lige netop dit postnummer. Hos Steamgreen er det muligt at få firmaets behandlere ud og udføre damprensen på en adresse helt efter kundens ønske. På den måde kan man passe arbejde og familieliv, imens ens bil er under kærlig behandling. Så slipper man for selv at klare den sure tjans – men det færdige resultat kan man tillade sig at nyde i lige så stor udstrækning.