Ofte stillede spørgsmål

Vores steamere kører alle ugens dage fra klokken 08:30 til 16:30. Du kan derfor bestille en vask af din bil når og hvor det passer dig.

På nuværende tidspunkt dækker vi store dele af Sjælland, men vi udvider hele tiden. Hold derfor øje med vores FB, Instagram eller hjemmeside for at finde ud af hvornår vi udvider os til resten af Danmark.
Ja. Vi kan rengøre bilen indvendigt, udvendigt eller begge dele. Vi tilbyder også ekstra service såsom fælgerens, vinylpleje, rensning af børnesæder mm. Se alle vores services her
Prisen afhænger af din bils størrelse. For at se den præcise pris på din bil besøg siden ’Produkter og priser’ og vælg din bil.
Du betaler igennem vores hjemmeside efter at du har bestilt din vask. Være opmærksom på, at vi først trækker beløbet for din bestilling, når vi er færdige med opgaven. Det er ikke muligt at betale kontant.

Du kan, som udgangspunkt, køre med det samme, efter opgavens udførsel. Du skal dog være opmærksom på, at der ved indvendig rens af sæder, i visse tilfælde, kan gå mellem 1-3 timer før dine søder er helt tørre igen.

Sommer tilbud - 20% rabat på Guldpakken. Kode: MAJ20